Home > Inwoners > Actuele berichten > Denk mee over ons fietspadenplan én knelpunten voor kwetsbare verkeersdeelnemers!

Dit item is verlopen op 26-04-2019.

Gemeente Staphorst wil dat fietsen aantrekkelijk is én blijft. Dit geldt voor het reguliere woon-werkverkeer, schoolverkeer en het recreatieve verkeer. Om het fietsgebruik te stimuleren en te bevorderen is het van belang dat we goed inzichtelijk hebben welke wensen er zijn. Deze wensen willen we graag van u als inwoner horen.

We werken als gemeente toe naar een actueel fietspadenplan met daarin opgenomen de fietspaden en voorzieningen voor fietsers waarin de gemeente Staphorst de komende jaren wil investeren. Fietsen is immers goed voor de gezondheid én het is een goed alternatief vervoermiddel.

Inloopmomenten Staphorst, Rouveen en IJhorst

Van u als inwoner willen we graag weten waar we volgens u op moeten letten. Waar wilt u een fietspad en welke voorzieningen mist u? En zijn er knelpunten voor kwetsbare verkeersdeelnemers in de nabijheid van openbare voorzieningen? Waar zijn deze knelpunten en wat zijn naar uw mening goede oplossingen? Deze én eventuele andere opmerkingen en ideeën kunt u aan ons doorgeven tijdens één van de volgende inloopmomenten:

• Woensdag 17 april van 18.30 – 20.30 uur - Gemeentehuis, Binnenweg 26 in Staphorst
  • Donderdag 25 april van 16.30 – 19.00 uur - d’ Olde Skoele, Oude Rijksweg 427 in Rouveen
  • Donderdag 25 april van 19.30 – 21.00 uur - ’t Vosje, Heerenweg 36 in IJhorst

Schriftelijk of per e-mail

Wanneer u niet in de gelegenheid bent één van deze inloopavonden te bezoeken, dan kunt u uw bericht tot 1 mei 2019 ook schriftelijk (Postbus 2, 7950 AA Staphorst) of via mail (gemeente@staphorst.nl) doorgeven.