Sluit venster x

Op vrijdagmiddag 12 augustus is het helaas niet mogelijk om online of telefonisch een afspraak te maken. Dit vanwege technisch onderhoud aan het afsprakensysteem. Excuses voor de overlast. Probeert u het op een ander moment?

Deelnemen aan platform Gezond Meedoen Staphorst!

Home > Inwoners > Actuele berichten > Deelnemen aan platform Gezond Meedoen Staphorst!

Deelnemen aan platform Gezond Meedoen Staphorst!

RSS
Dit item is verlopen op 15-01-2022.

Het platform Gezond Meedoen Staphorst! is in januari 2021 tot stand gekomen vanuit een gezamenlijke verantwoordelijk om betrokkenheid, bewustwording en samenwerking te bevorderen op het gebied van preventief gezondsbeleid. Dit alles vanuit het gedachtengoed positieve gezondheid. Diverse organisaties, van diëtist tot woonstichting en van onderwijs tot vele welzijns- en zorgorganisaties, maken al deel uit van dit platform.

Voor en door organisaties in Staphorst

Biedt u als organisatie gezondheid gerelateerde activiteiten of diensten aan? Dan nodigen wij u van harte uit om deel te nemen aan het platform Gezond Meedoen Staphorst! We organiseren twee keer per jaar themabijeenkomsten en u krijgt de mogelijkheid om te participeren of een bijdrage te leveren aan diverse gezondheid gerelateerde projecten. Samen kunnen we meer signaleren, bereiken, kennisdelen, afstemmen en (informeel) netwerken.

Specifiek roepen we sportverenigingen, supermarkten en horecaondernemers op om contact op te nemen. Dit kan via Jack de Goede, beleidsmedewerker Welzijn en Gezondheid: platformgezondmeedoen@staphorst.nl.

Wysiwyg