Het gemeentehuis is alleen op afspraak geopend. U kunt hiervoor een afspraak maken.

De vlag uit voor vrijheid op 14 april

Home > Inwoners > Actuele berichten > De vlag uit voor vrijheid op 14 april

De vlag uit voor vrijheid op 14 april

Dit item is verlopen op 15-04-2020.

In gemeente Staphorst zijn we 75 jaar geleden op 14 april bevrijd. Als gemeente Staphorst hijsen we daarom op dinsdag 14 april de vlag voor de vrijheid.

Op het moment dat we stil staan bij het feit dat we 75 jaar in vrijheid leven, zijn we juist in onze vrijheid beperkt. Alle georganiseerde evenementen in het kader van 75 jaar vrijheid zijn vanwege corona afgelast. Erg jammer voor alle bezoekers en organisatoren, maar ook nodig om samen het virus te bestrijden. Want samen staan we sterk. Dat is ook waar vrijheid om draait.

We moeten thuis blijven, maar toch kunnen we stil staan bij 75 jaar vrijheid. RTV Oost en de website Overijssel viert Vrijheid roepen iedereen op om op de bevrijdingsdag van de eigen gemeente de vlag te hijsen en daarna een foto op social media (Instagram, Facebook of Twitter) te delen met #overijsselviertvrijheid.