Dag van de Ondernemer

Home > Inwoners > Actuele berichten > Dag van de Ondernemer

Dag van de Ondernemer

RSS
Dit item is verlopen op 31-12-2019.

Vrijdag 15 november was de Dag van de Ondernemer. Deze dag is uitgeroepen door MKB Nederland om ondernemers ‘te bedanken voor hun lef en doorzettingsvermogen’. Gemeente Staphorst heeft een ontbijt georganiseerd voor ondernemers uit de gemeente.

Regio Zwolle

Tijdens het ontbijt werden ondernemers onder andere bijgepraat over Regio Zwolle, Kennispoort en het Ontwikkelfonds. Onderwerpen waar de gemeente zich hard voor maakt en waar ondernemers gebruik van kunnen maken. In Regio Zwolle streven we samen met 20 andere gemeenten naar de leefbaarheid, bereikbaarheid, economie, energie en het menselijk kapitaal te verbeteren voor onze regio.

Het Ontwikkelfonds

Een project wat onder het menselijk kapitaal valt, is het Ontwikkelfonds. De ambassadeur van MKB regio Zwolle voor gemeente Staphorst is Martin van der Sluis, eigenaar van PlasmaMade. Hij vertelde de ondernemers over het Ontwikkelfonds van Regio Zwolle: www.upgradejezelfregiozwolle.nl. ‘Upgrade Jezelf’ helpt werkgevers om te investeren in (toekomstige) werknemers. Het Ontwikkelfonds Regio Zwolle biedt met een netwerk van specialisten een financieel steuntje in de rug.

Meer weten? De Accountmanager Ondernemers, mevrouw Marijn Gerrits, is te bereiken via (0522) 46 74 73 of m.gerrits@staphorst.nl.

Wysiwyg