Het gemeentehuis is alleen op afspraak geopend. U kunt hiervoor een afspraak maken.

Controle hondenbelasting

Home > Inwoners > Actuele berichten > Controle hondenbelasting

Controle hondenbelasting

Dit item is verlopen op 01-09-2019.

In de zomermaanden vindt de jaarlijkse controle voor de hondenbelasting plaats. Wanneer u één of meerdere hond(en) heeft, bent u verplicht om dit bij de gemeente te melden. In de praktijk wordt dit niet altijd nagekomen. Daarom is het noodzakelijk dat jaarlijks een controle plaatsvindt.

Legitimatie

De controleurs zijn in het bezit van een legitimatiebewijs, u kunt hier naar vragen!

Hondenbelasting

Na aanmelding ontvangt u jaarlijks een aanslag hondenbelasting. Wij adviseren u alsnog melding te doen als u dit nog niet heeft gedaan. Anders wordt ambtshalve een aanslag opgelegd bij het vermoeden van de aanwezigheid van een hond. Ook wijzigingen in aantal honden moet u tijdig doorgeven.

Aanmelden/wijzigingen

Geef uw aanmelding of wijziging telefonisch door via (0522) 46 74 34, of via het digitale formulier:

Hond aan of afmelden voor hondenbelasting