Het gemeentehuis is alleen op afspraak geopend. U kunt hiervoor een afspraak maken. Denk er dan aan dat u een mondkapje meeneemt en opdoet tijdens uw bezoek aan het gemeentehuis.

Compostdag geannuleerd vanwege corona

Home > Inwoners > Actuele berichten > Compostdag geannuleerd vanwege corona

Compostdag geannuleerd vanwege corona

In heel Nederland gelden verscherpte maatregelen om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan en dat lijkt komende periode nog niet te veranderen. Naar aanleiding hiervan heeft ROVA besloten om binnen haar gemeenten de Compostdag van zaterdag 27 maart 2021 te annuleren.

ROVA sluit hiermee aan bij het besluit van de landelijke organisatie van de Compostdag en de landelijke maatregelen rondom corona. Op deze manier wil de ROVA voldoen aan de oproep van de regering en het RIVM om het aantal reisbewegingen en contactmomenten zoveel mogelijk te beperken om verspreiding van het virus te voorkomen.

Alleen samen krijgen we corona onder controle.