Het gemeentehuis is alleen op afspraak geopend. U kunt hiervoor een afspraak maken.

Collectieve vrijwilligersverzekering

Home > Inwoners > Actuele berichten > Collectieve vrijwilligersverzekering

Collectieve vrijwilligersverzekering

In de gemeente Staphorst zijn honderden vrijwilligers actief. Bij de buurt- of sportvereniging, in de zorg, voor de natuur, etc. De gemeente Staphorst is enorm trots op mensen, die zich individueel en in groepsverband belangeloos inzetten voor anderen. Hun inzet is van groot belang voor de samenleving en dat zal ook in de toekomst zo blijven.

De gemeente Staphorst heeft via de Vereniging Nederlandse Gemeenten (VNG) een collectieve vrijwilligersverzekering afgesloten bij Centraal Beheer. Alle vrijwilligers in de gemeente Staphorst zijn automatisch verzekerd tijdens hun vrijwilligerswerk.

Meer informatie over: