Het gemeentehuis is alleen op afspraak geopend. U kunt hiervoor een afspraak maken.

Collectanten gezocht voor Anjeractie Prins Bernhard Cultuurfonds

Home > Inwoners > Actuele berichten > Collectanten gezocht voor Anjeractie Prins Bernhard Cultuurfonds

Collectanten gezocht voor Anjeractie Prins Bernhard Cultuurfonds

Dit item is verlopen op 14-03-2020.

Ieder jaar organiseert het Prins Bernhard Cultuurfonds de Anjeractie. Duizenden collectanten in heel de provincie gaan dan de straat op om geld bijeen te brengen voor cultuur en natuurbehoud in de regio.

In 2020 bestaat het Prins Bernhard Cultuurfonds 80 jaar en viert het de 75e Anjeractie met een speciale jubileumcollecte. Deze vindt plaats van maandag 25 tot en met zaterdag 30 mei 2020.

100% van de opbrengst voor de eigen clubkas!

Als vereniging kunt u zich aanmelden om te collecteren. Om de verenigingen mee te laten delen in de feestvreugde mogen zij dit keer niet 50%, maar alles, dus 100% van de opbrengst, houden voor de eigen clubkas!

Aanmelden

Bent u lid van een vereniging en wilt u mee helpen namens die vereniging? Stuur dan uiterlijk 14 maart 2020 een e-mail met uw contactgegevens en informatie over de collecterende vereniging naar receptie@staphorst.nl.