Collectanten gezocht voor Anjeractie Prins Bernhard Cultuurfonds

Home > Inwoners > Actuele berichten > Collectanten gezocht voor Anjeractie Prins Bernhard Cultuurfonds

Collectanten gezocht voor Anjeractie Prins Bernhard Cultuurfonds

Logo Prins Bernhard Cultuurfonds

Ieder jaar organiseert het Prins Bernhard Cultuurfonds de Anjeractie. Duizenden collectanten in heel de provincie gaan dan de straat op om geld bijeen te brengen voor cultuur en natuurbehoud in de regio.

Ook in 2019 wordt er weer een collecte gehouden en wel van maandag 20 mei t/m zaterdag 25 mei 2019. Het Prins Bernhard Cultuurfonds draagt op allerlei wijze bij aan de bevordering van kunst, cultuur, monumentenzorg en natuurbehoud in de eigen provincie.

Verenigingskas spekken

Als vereniging kunt u zich aanmelden om te collecteren. De helft van de eigen gecollecteerde opbrengst is voor de verenigingskas!

Aanmelden

Bent u lid van een vereniging en wilt u mee helpen namens die vereniging? Stuur dan uiterlijk 24 maart 2019 een e-mail met uw contactgegevens en informatie over de collecterende vereniging naar receptie@staphorst.nl.

T. (0522) 46 74 00 of bel: 140522
E. gemeente@staphorst.nl