Het gemeentehuis is alleen op afspraak geopend. U kunt hiervoor een afspraak maken. Denk er dan aan dat u een mondkapje meeneemt en opdoet tijdens uw bezoek aan het gemeentehuis.

Cliëntervaringsonderzoek Wmo en jeugdwet

Home > Inwoners > Actuele berichten > Cliëntervaringsonderzoek Wmo en jeugdwet

Cliëntervaringsonderzoek Wmo en jeugdwet

Dit item is verlopen op 15-01-2021.

Alle inwoners die meegewerkt hebben aan het jaarlijkse cliëntervaringsonderzoek; hartelijk bedankt! We hebben hiermee weer zicht gekregen op uw ervaringen van ondersteuning vanuit de Wmo of jeugdwet.

De resultaten van het onderzoek zijn over het algemeen positief. De overgrote meerderheid van de deelnemers vond dat hij snel werd geholpen. Daar zijn we als gemeente blij mee. Vanaf 2021 gaan we op een nieuwe manier invulling geven aan het meten van clientervaring. Het wordt dan onderdeel van het ondersteuningstraject.