Bijeenkomst voor gedecoreerden op Koningsdag

Home > Inwoners > Actuele berichten > Bijeenkomst voor gedecoreerden op Koningsdag

Bijeenkomst voor gedecoreerden op Koningsdag

Dit item is verlopen op 15-06-2019.

Op zaterdag 27 april werd voor de tweede keer een bijeenkomst gehouden voor gedecoreerden, mensen die ooit Koninklijk onderscheiden zijn.

Ongeveer 45 gedecoreerden, waaronder ‘nieuwkomers’ Koob Logtenberg en Jan Hooikammer, die op 26 april hun onderscheiding kregen, kwamen op uitnodiging naar het gemeentehuis. Zij hoorden burgemeester Segers een warm pleidooi houden voor vrijwilligerschap: “Vrijwilligers zijn goud waard!”

De burgemeester vindt het belangrijk om als waardering voor deze gedecoreerden, die zich al jarenlang inzetten voor de samenleving, hen een ochtend te bieden waarop zij in het zonnetje worden gezet. Want, zo stelt hij, zonder al die vrijwillige handjes stort alles in.

Groepsfoto bijeenkomst voor gedecoreerden op Koningsdag