Het gemeentehuis is alleen op afspraak geopend. U kunt hiervoor een afspraak maken. Denk er dan aan dat u een mondkapje meeneemt en opdoet tijdens uw bezoek aan het gemeentehuis.

Besluiten omgevingsvergunningen en meldingen per 1 april 2021 digitaal

Home > Inwoners > Actuele berichten > Besluiten omgevingsvergunningen en meldingen per 1 april 2021 digitaal

Besluiten omgevingsvergunningen en meldingen per 1 april 2021 digitaal

Vanaf 1 april sturen wij de besluiten omgevingsvergunningen, meldingen en de bijbehorende bijlagen via een beveiligde e-mail naar de aanvrager en gemachtigde.

Om de beveiligde e-mail te openen is een code nodig. De code van deze beveiligde e-mail is het aanvraagnummer van het Omgevingsloket. Het aanvraagnummer kunt u vinden in de ontvangstbevestiging van het Omgevingsloket.