Belastingaanslag en WOZ-beschikking niet meer per post

Home > Inwoners > Actuele berichten > Belastingaanslag en WOZ-beschikking niet meer per post

Belastingaanslag en WOZ-beschikking niet meer per post

Berichtenbox-app op mobiele telefoon

Bent u aangemeld op de Berichtenbox van MijnOverheid.nl? Dan ontvangt u de gemeentelijke belastingaanslag(en) vanaf 2019 alléén nog digitaal!

Bij aanmelding op de Berichtenbox ontving u de afgelopen jaren zowel digitaal als per post uw aanslag/WOZ-beschikking. Vanaf 2019 versturen wij de aanslag alleen per post als u niet bent aangemeld op de Berichtenbox van MijnOverheid.nl.

Check!

Controleer daarom uw instellingen op MijnOverheid.nl. Denk ook aan meldingen via e-mail. Zo voorkomt u dat u de aanslag/WOZ-beschikking mist.

Aan- of afmelden

Wilt u nog aan- of afmelden voor het ontvangen van digitale post? Dat kan! Geef uw wijzigingen door via MijnOverheid.nl.

Eind januari ontvangt u bericht van ons. Houd daarom de Berichtenbox in de gaten!

T. (0522) 46 74 00 of bel: 140522
E. gemeente@staphorst.nl