Het gemeentehuis is alleen op afspraak geopend. U kunt hiervoor een afspraak maken.

Begrotingsavond voor inwoners

Home > Inwoners > Actuele berichten > Begrotingsavond voor inwoners

Begrotingsavond voor inwoners

Dit item is verlopen op 15-11-2019.

Op donderdag 17 oktober organiseerde de gemeenteraad van Staphorst een inloopavond voor inwoners. De avond stond in het teken van de begroting. Want de gemeenteraad wilde graag weten wat u als inwoner nu precies belangrijk vindt.

De avond was ingedeeld in blokken; een halfuur lang kreeg iedereen de tijd om langs de raadsleden te lopen en hen vragen te stellen. Aansluitend was er een kwartier waarin de gemeenteraad plenair toegesproken kon worden.