Het gemeentehuis is alleen op afspraak geopend. U kunt hiervoor een afspraak maken. Denk er dan aan dat u een mondkapje meeneemt en opdoet tijdens uw bezoek aan het gemeentehuis.

Bedankt dat uw container op tijd aan de weg staat

Home > Inwoners > Actuele berichten > Bedankt dat uw container op tijd aan de weg staat

Bedankt dat uw container op tijd aan de weg staat

We begrijpen dat het kan voorkomen dat u in de drukte van de dag vergeet uw container op tijd aan de weg te zetten. Hierdoor kunnen wij uw container niet legen. Dat is natuurlijk erg vervelend. Voor u en voor ons. Helpt u ons door uw container 's morgens vóór 7.00 uur aan de weg te zetten? Dan zorgen wij dat uw container tijdig wordt geleegd.

De ROVA-app helpt u

In de gratis ROVA-app vindt u altijd de juiste inzameldagen, ook rond feestdagen. Het mooie van de ROVA-app is dat u een melding kunt instellen, zodat u vooraf een herinnering krijgt wanneer wij langskomen om uw afval op te halen. De actuele inzameldagen vindt u daarnaast ook nog op de inzamelkalender.

ROVA vuiniswagen