Het gemeentehuis is alleen op afspraak geopend. U kunt hiervoor een afspraak maken.

AutoMaatje Staphorst officieel van start

Home > Inwoners > Actuele berichten > AutoMaatje Staphorst officieel van start

AutoMaatje Staphorst officieel van start

Dit item is verlopen op 01-03-2020.

Op woensdagmorgen 8 januari heeft wethouder Alwin Mussche de eerste deelneemster van ANWB AutoMaatje Staphorst thuis opgehaald. Samen werden zij feestelijk onthaald bij het Dienstencentrum. Hiermee werd ANWB AutoMaatje Staphorst officieel gestart.

Bent u zelf minder mobiel en voor vervoer afhankelijk van anderen? En moet u daardoor veel thuisblijven? Met de nieuwe vervoersdienst ANWB AutoMaatje Staphorst komt u weer onder de mensen! Gemeente Staphorst ondersteunt en subsidieert dit maatschappelijk initiatief van Stichting Welzijn Staphorst.

Wilt u gebruik maken van ANWB Automaatje Staphorst? Kijk voor meer informatie op www.sws-staphorst.nl/automaatje. Neem contact op via automaatje@sws-staphorst.nl of 06 - 51 80 08 55 (bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 en 12.00 uur)

Vrijwilligers die graag als chauffeur aan de slag willen bij ANWB AutoMaatje Staphorst kunnen zich aanmelden bij Marlies Vedder, coördinator ANWB Automaatje Staphorst bij SWS: m.vedder@sws-staphorst.nl of (0522) 46 51 43.

Groepsfoto vrijwilligers project Automaatje