Sluit venster x

Ondanks de maatregelen vanwege het coronavirus proberen wij u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Alleen op afspraak geopend

Het gemeentehuis is alleen op afspraak geopend. U kunt hiervoor een afspraak maken.

Digitaal waar dat kan

De digitale dienstverlening gaat wel door. Wij adviseren u om zoveel mogelijk zaken digitaal te regelen.

Afval inzameldagen 2020 zijn bekend

Home > Inwoners > Actuele berichten > Afval inzameldagen 2020 zijn bekend

Afval inzameldagen 2020 zijn bekend

RSS
Dit item is verlopen op 15-01-2020.

Ook in 2020 komt ROVA weer bij u langs om uw containers voor afval en grondstoffen te legen. De inzameldagen voor 2020 zijn bekend. U vindt de inzameldagen voor uw adres in de vernieuwde ROVA-app of op www.rova.nl/inzamelkalender

Er worden geen papieren inzamelkalenders meer verzonden. Als u toch een papieren inzamelkalender wilt ontvangen kunt u dit aanvragen bij het ROVA-Klantcontactcentrum (038) 427 37 77. Het ROVA klantcontactcentrum is op werkdagen van 8.00 tot 20.00 uur bereikbaar en op zaterdag van 10.00 tot 15.00 uur.

Nieuwe ROVA-app

Inwoners met een smartphone kunnen de ROVA-app downloaden. Deze app staat gratis beschikbaar in de App store en in de Google play store. Met de ROVA-app hebben inwoners altijd alle informatie over de inzameling van afval en grondstoffen bij de hand. Daarnaast kunt u in de app een herinnering instellen, zodat u bijvoorbeeld de avond voor de inzameldag een berichtje op uw telefoon krijgt.

De ROVA-app is onlangs compleet vernieuwd, dus ook als u de ROVA-app al op uw telefoon heeft staan, is het verstandig om te controleren of dit laatste versie is.

Wysiwyg