Actieplannen Staphorst in beweging gerealiseerd. Heeft u een initiatief voor een actie?

Home > Inwoners > Actuele berichten > Actieplannen Staphorst in beweging gerealiseerd. Heeft u een initiatief voor een actie?

Actieplannen Staphorst in beweging gerealiseerd. Heeft u een initiatief voor een actie?

RSS
Dit item is verlopen op 01-03-2022.

Dankzij lokale initiatieven en de inzet van de Regiegroep Staphorst in beweging is een aantal mooie actieplannen gerealiseerd. Deze plannen passen binnen de pijlers van het Beweeg- en sportakkoord van Staphorst. Om ook in 2022 plannen te realiseren willen we initiatieven ontvangen van inwoners, verenigingen en organisaties.

Heeft u een actieplan dat past binnen één van onderstaande pijlers? Doe een aanvraag via het formulier op de website Staphorst in beweging.

Zes pijlers

6 pijlers van actieplannen Staphorst in beweging

Uitgevoerde actieplannen

De uitvoering van actieplannen hebben als doel om inwoners in en nabij de eigen woonomgeving voldoende en veilig te kunnen laten bewegen en sporten. Actieplannen die tot uitvoering zijn of worden gebracht:

  • er komt begin 2022 een AED te hangen bij recreatiegebied de Zwarte Dennen;
  • in de loop van 2022 een oriëntatieloop in de Zwarte Dennen;
  • gestart met de Gecombineerde leefstijl interventie bij Fysiotherapeut Ter Harmsel;
  • een bankje geplaatst langs het wandelpad bij Klein Conrad;
  • binnenkort een oplaadpunt voor elektrische fietsen bij Zwembad de Broene Eugte.

Heeft u een actieplan?

Het stimuleringsbudget is bedoeld om initiatieven van lokale organisaties te ondersteunen bij actieplannen die naadloos aansluiten op één of meerdere pijlers uit ons Beweeg- en sportakkoord. U kunt hiervoor als (inwoner via een) vereniging en/of lokale organisatie een aanvraag indienen die past binnen de doelstellingen van het akkoord. Alle informatie en het aanvraagformulier kunt u vinden op de website van Staphorst in beweging. Meer weten? Neem contact op met buurtsportcoach Saake Malestein via s.malestein@saamwelzijn.nl.

Wysiwyg