Het gemeentehuis is alleen op afspraak geopend. U kunt hiervoor een afspraak maken. Denk er dan aan dat u een mondkapje meeneemt en opdoet tijdens uw bezoek aan het gemeentehuis.

Aanvragen woonhuissubsidie rijksmonumenten vanaf 1 maart

Home > Inwoners > Actuele berichten > Aanvragen woonhuissubsidie rijksmonumenten vanaf 1 maart

Aanvragen woonhuissubsidie rijksmonumenten vanaf 1 maart

Bent u particuliere eigenaar van een rijksmonument met een woonfunctie? Dan kunt u tussen 1 maart en 30 april subsidie aanvragen voor instandhoudingskosten die u in 2020 gemaakt hebt. De woonhuissubsidie is bedoeld voor kosten van reguliere onderhouds- en restauratiewerkzaamheden aan monumentale onderdelen van het rijksmonument.

Let op: de subsidie vraagt u aan bij de Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed via een digitaal portaal dat op 1 maart open gaat. Bent u niet zeker of u voor de subsidie in aanmerking komt? Doe de check op www.monumenten.nl.