Het gemeentehuis is alleen op afspraak geopend. U kunt hiervoor een afspraak maken. Denk er dan aan dat u een mondkapje meeneemt en opdoet tijdens uw bezoek aan het gemeentehuis.

Aandacht voor elkaar

Home > Inwoners > Actuele berichten > Aandacht voor elkaar

Aandacht voor elkaar

De coronacrisis raakt ons allemaal. We kunnen niet meer gewoon werken, niet zomaar afspreken met familie en vrienden, winkelen, sporten of uitgaan. Iedereen wordt coronamoe. Niemand kan er iets aan doen, want we zitten allemaal in hetzelfde schuitje.

Om het vol te houden hebben we elkaar nodig. Doe daarom mee met #aandachtvoorelkaar en kijk wat u in uw omgeving voor anderen kan betekenen. Ga naar aandachtvoorelkaar.nl en deel de ervaringen en plannen met #aandachtvoorelkaar.

Oudere man in stoel kijkt naar een scherm waarop een vrouw tegen hem praat