Het gemeentehuis is alleen op afspraak geopend. U kunt hiervoor een afspraak maken.

Aanbesteding voor Wmo-hulpmiddelen gegund aan RSR

Home > Inwoners > Actuele berichten > Aanbesteding voor Wmo-hulpmiddelen gegund aan RSR

Aanbesteding voor Wmo-hulpmiddelen gegund aan RSR

Voor het verstrekken van Wmo-hulpmiddelen heeft Staphorst samen met de gemeenten Raalte, Dalfsen en Zwartewaterland een aanbestedingsprocedure doorlopen. De aanbesteding is gegund aan RSR Revalidatieservice.

Voor onze inwoners verandert er niets omdat het om dezelfde leverancier gaat als voorgaande jaren. Dit betekent dat de levering, de service en het onderhoud van de hulpmiddelen op dezelfde vertrouwde manier blijft gaan. Bij Wmo-hulpmiddelen kunt u denken aan een rolstoel, scootmobiel of een tillift.

Het nieuwe contract met RSR Revalidatieservice is per 1 juni 2020 in werking getreden.