Sluit venster x

Ondanks de maatregelen vanwege het coronavirus proberen wij u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Alleen op afspraak geopend

Het gemeentehuis is alleen op afspraak geopend. U kunt hiervoor een afspraak maken.

Digitaal waar dat kan

De digitale dienstverlening gaat wel door. Wij adviseren u om zoveel mogelijk zaken digitaal te regelen.

75 jaar vrijheid gemeente Staphorst

Home > Inwoners > Actuele berichten > 75 jaar vrijheid gemeente Staphorst

75 jaar vrijheid gemeente Staphorst

RSS
Dit item is verlopen op 01-03-2020.

Op 5 mei 2020 viert Nederland dat ons land 75 jaar geleden is bevrijd en dat we sindsdien in vrijheid leven.  Op 14 april 2020 vieren we de bevrijding van Staphorst.

Op dit moment werken scholen, de Oranjeverenigingen, de Historische Vereniging, de Jongerenraad en Museum Staphorst samen om een betekenisvolle invulling te geven aan 75 jaar vrijheid in onze gemeente. Van 8 april tot 5 mei zullen er verschillende activiteiten plaatsvinden die in het teken staan van dit betekenisvolle lustrum.

De werkgroep die de viering coördineert, zou graag willen weten welke ideeën en activiteiten er nog meer worden ontplooid. Bent u, of is uw organisatie, bezig met het organiseren van een activiteit in onze gemeente die in het teken staat van 75 jaar vrijheid, laat het ons weten! Dan nemen wij uw activiteit op in het activiteitenoverzicht. Zo kan iedereen straks in één oogopslag zien wat er in het kader van 75 jaar vrijheid in gemeente Staphorst staat te gebeuren.

Informatie over de activiteit kunt u mailen naar gemeente@staphorst.nl of doorgeven via de receptie van de gemeente via het telefoonnummer (0522) 46 74 00.

Wysiwyg