10 jongeren gezocht voor het Toekomstmakers Event!

Home > Inwoners > Actuele berichten > 10 jongeren gezocht voor het Toekomstmakers Event!

10 jongeren gezocht voor het Toekomstmakers Event!

Hoe kunnen we zorgen dat regio Zwolle, waar ook gemeente Staphorst onder valt, een aantrekkelijker regio wordt om te wonen en werken? De Rabobank heeft het initiatief genomen om maandag 13 mei in gesprek te gaan met 250 toekomstmakers (18-27 jarigen) tijdens het Toekomstmakers Event.

Vanuit het samenwerkingsverband Regio Zwolle ondersteunen we dit initiatief en zijn we op zoek naar tien jongeren in onze gemeente die hierover in gesprek willen gaan met andere jongeren!

Wil je meedoen of ken je iemand?

Vind je het leuk om deel te nemen? Of ken je een toekomstmaker voor wie dit interessant kan zijn? Rekruteer je zoon, dochter, neef, nicht, buurmeisje of verre kennis dan nu snel als toekomstmaker en deel de uitnodiging dan alsjeblieft zo snel mogelijk, zodat ze zich kunnen inschrijven!

Over Het Toekomstmakers Event

Tijdens dit event wordt er samen met de jou gesproken over: wat heb jij nodig om hier je toekomst te bouwen? Wat maakt dat je hier blijft om te werken en te wonen? Dit is dé kans om te bepalen wat belangrijk is in jouw buurt, dorp of stad. Dat doe je niet alleen, maar met elkaar. Wij willen jouw stem horen, er wordt dus goed naar je geluisterd én er wordt ook wat mee gedaan. We bouwen écht aan jouw toekomst!

Het event vindt plaats op maandagavond 13 mei van 19.15 tot 22.00 uur plaats. De locatie is Nieuwe Buitensociëteit Zwolle, Stationsplein 1 in Zwolle. Meer weten? Kijk op: expeditieregiozwolle.nl.

Geef je uiterlijk 25 april op!

Wil jij meewerken om de regio Zwolle en natuurlijk de gemeente Staphorst anno 2019 leefbaar en interessant te maken voor jongeren? Of ken je iemand die hierover mee wil denken? Meld je dan uiterlijk 25 april aan via het aanmeldformulier.

T. (0522) 46 74 00 of bel: 140522
E. gemeente@staphorst.nl