Vanwege het coronavirus zijn de publieksbalies in het gemeentehuis tot en met 6 april gesloten.

Voor dringende gevallen en voor het inzien van stukken kunt u telefonisch een afspraak maken: (0522) 46 74 00, op werkdagen van 08.30 tot 12.30 uur en van 13.00 tot 16.30 uur (op vrijdag tot 16.00 uur). Wanneer u ons belt, krijgt u een telefonisch keuzemenu.

Afgelast: Lezing 'Verzet in Staphorst tijdens 2e Wereldoorlog'

Home > Inwoners > Activiteitenkalender > Afgelast: Lezing 'Verzet in Staphorst tijdens 2e Wereldoorlog'

Afgelast: Lezing 'Verzet in Staphorst tijdens 2e Wereldoorlog'

Lezing door amateurhistoricus Willem Kappe, die zich vooral verdiept heeft in de Tweede Wereldoorlog in de gemeente Staphorst en de emigratie van Staphorsters naar de Verenigde Staten.

Aanmeldformulier

Locatie: De Veldschuur, Wijkweg 2, Rouveen