Bent u benieuwd welke energiebesparende maatregelen interessant zijn voor u? Op deze pagina kunt u kiezen van welk bedrijf u gratis energieadvies wilt ontvangen. U kunt rechtstreeks contact opnemen met het bedrijf naar keuze om een afspraak in te plannen. Dit kan bij u thuis, met inachtneming van de RIVM-richtlijnen vanwege het coronavirus, of via een uitgebreid telefoon- of videogesprek.

Logo Kovo installatietechniek

Ben Sneijder – KOVO Staphorst

b.sneijder@kovo.nl

088 - 165 08 30 | 06 - 21 63 54 14

Geïnteresseerd in verduurzaming van uw woning, maar ziet u door het bos de bomen niet meer? Wij zijn graag uw gids!

Woninginstallaties bestonden relatief kort geleden hoofdzakelijk uit een centrale verwarming met CV-ketel als verwarmingsbron. Mechanische ventilatie werd vaak gecombineerd met kiepramen en/of ventilatieroosters. De ontwikkeling in de installatiewereld staat niet stil. Tegenwoordig zijn er veel meer mogelijkheden op het gebied van woninginstallaties.

Met de dag wordt het belangrijker om woningen te verduurzamen, uiteraard met behoud van een gezond en comfortabel binnenklimaat. Zoekend op het internet komt men veel termen tegen. Denk hierbij aan energieprestatie, Nul Op de Meter (NOM), Bijna Energie Neutraal Gebouw (BENG), all-electric verwarmen en koelen, warmtepompen, lage temperatuur verwarming, zonnepanelen, WTW en ga zo maar door. Om hier duidelijkheid in te verschaffen kunt u, vanuit onze samenwerking met de gemeente Staphorst, een KOVO-woningadviseur inschakelen voor een gratis energieadviesgesprek. Onze adviseurs voorzien u van een helder en pragmatisch advies.

Wilt u meer weten over uw mogelijkheden betreffende energiebesparing en verduurzaming? Neem dan contact op met een van onze specialisten; zij staan u graag te woord.

Marcel Kiekebos – Kiekebos Klimaat & Duurzaam

info@kiekebos.nl

(0522) 24 67 83

Wilt u energie besparen, maar weet u niet goed hoe? In samenwerking met de gemeente Staphorst komt Kiekebos Klimaat & Duurzaam graag bij u langs voor een gratis en onafhankelijk energie-advies.

Isoleren, ventileren, all-electric verwarmen en koelen, zelf energie opwekken... Er zijn veel maatregelen die u kunt nemen. Welke stappen kunt u nemen, en waar moet u mee beginnen? In een gesprek bij u thuis wordt met onze specialist op het gebied van verduurzaming gekeken wat in uw situatie de beste aanpassingen zijn. Inmiddels hebben we al jarenlange ervaring in het adviseren en uitvoeren van verduurzaming. Door onder andere deel te nemen in de landelijke Commissie Zonne-energie en de Vakcommissie Klimaat- en Duurzame Techniek van Techniek Nederland, zijn we op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Graag maakt onze adviseur een afspraak met u.