Vanwege de verbouwing van het gemeentehuis vergadert de gemeenteraad de komende drie keer op andere plekken in de gemeente. Op dinsdag 30 mei vergadert de raad in OBS De Iekmulder in IJhorst, woensdag 14 juni in de Dr. Maarten Lutherschool in Punthorst en dinsdag 27 juni in d’Olde Skoele in Rouveen. Alle vergaderingen beginnen om 19.30 uur.

Komt u ook?

Raadsgriffier Saskia Voortman: “De gemeenteraad staat graag midden in de samenleving. Door te vergaderen in de andere kernen in de gemeente, hoopt de raad dat inwoners het als een uitnodiging ervaren om eens bij een vergadering aanwezig te zijn. Nu we tijdelijk niet in het gemeentehuis kunnen vergaderen, willen we van de nood een deugd maken. Komt u ook wanneer de raad bij u in de buurt vergadert?” De laatste vergadering voor de zomervakantie, dinsdag 11 juli, is weer in de raadszaal in gemeentehuis in Staphorst.

Ook online te volgen

Net als bij de raadsvergaderingen in het gemeentehuis, bent u van harte welkom bij de vergaderingen in IJhorst, Punthorst en Rouveen. Ook zijn de vergaderingen online te volgen. Hier kunt u ook de agenda en de bijbehorende stukken van de vergadering lezen.