Gratis en onafhankelijk advies

Je huis energiezuiniger maken: ook jij kunt nú wat doen. Neem stap voor stap slimme maatregelen waar je direct van profiteert en die zorgen voor een comfortabeler huis en lagere energiekosten. Volg de ‘altijd-goed-aanpak’: een aanpak die past bij jouw huis en jouw situatie. Heb je eerst advies nodig? Het Energieloket helpt je graag op weg. Wacht niet langer en ga naar www.duurzaambouwloket.nl/staphorst(externe link).
 

Gratis basis energieadviesgesprek

Bent je benieuwd welke energiebesparende maatregelen interessant zijn voor jou?
Vraag een gratis basis energieadviesgesprek aan!

Bereid je woning of bedrijf voor op de toekomst!

Duurzaam Bouwloket verzorgt als onafhankelijke en professionele partij het energieloket voor onze gemeente. Je kunt bij hen terecht met al je vragen over duurzaam (ver)bouwen, energiebesparing en energie opwekken. Onafhankelijk adviseurs vertellen je hoe jouw woning comfortabel, energiezuinig, duurzaam en aardgasvrij verbouwd kan worden. Zodat de woning toekomstbestendig is. Ben je op zoek naar een bedrijf dat de maatregelen voor jou kan treffen? Ga naar www.duurzaambouwloket.nl/bedrijven(externe link) en bekijk welke bedrijven er bij jou in de omgeving actief zijn. Op de website staat ook informatie over lokale (inkoop)acties en evenementen binnen onze gemeente en de mogelijkheid voor een persoonlijk adviesgesprek aan huis.

Doe de energiesubsidie-check

Bekijk welke subsidies- en financieringsmogelijkheden er landelijk, provinciaal en in onze gemeente zijn via www.duurzaambouwloket.nl/subsidiecheck(externe link).
Let op! In de meeste gevallen moet je de subsidie aanvragen voordat je de maatregelen uit gaat voeren.

Contact

Heb je vragen of advies nodig? Op werkdagen zijn onafhankelijke adviseurs van Duurzaam Bouwloket bereikbaar van 8.30 tot 17.00 uur.

Wil je op de hoogte blijven van dagelijkse tips en nieuws rondom duurzaamheid? Volg het Duurzaam Bouwloket op: