Voor onze website zoeken we regelmatig foto's uit de samenleving die zijn gemaakt in onze gemeente. Wees creatief en laat de schoonheid of kracht van Staphorst zien in al haar facetten.

Fotografeert u graag de omgeving, natuur, evenementen of andere kenmerkende dingen in onze gemeente? Doe dan mee! Stuur uw foto naar communicatie@staphorst.nl. Vergeet hierbij niet uw naam, adres en telefoonnummer te vermelden.

Uit de inzendingen kiezen we regelmatig een foto om op de homepage te plaatsen. Enkele foto’s worden ook op onze Facebook- en Instagrampagina’s geplaatst.

Voorwaarden

Bij deelname gelden een paar voorwaarden:

  • Het onderwerp moet te maken hebben met de gemeente Staphorst. Uit de foto is goed af te lezen dat deze is gemaakt in onze gemeente.
  • De digitale foto’s in jpeg moeten een resolutie hebben van minimaal 300 dpi.
  • Bij deelname aan de fotowedstrijd geeft de inzender de gemeente Staphorst het recht de ingezonden foto’s zonder vergoeding en vrij van rechten te gebruiken voor promotionele doeleinden. Zoals het gebruik voor folders en brochures, de gemeentelijke website etc.
  • Als maker en inzender heeft u het auteursrecht op uw foto’s. U vrijwaart de gemeente Staphorst van iedere aanspraak door derden, betreffende de inhoud en de vorm van de foto’s.
  • De verantwoordelijkheid voor het ter beschikking stellen van foto’s aan de fotowedstrijd met personen die zichtbaar in beeld zijn, ligt te allen tijde bij de inzender. De inzender vrijwaart de gemeente Staphorst van aanspraken tot schadevergoeding dan wel (gebruiks-)vergoeding vanwege inbreuk op het portretrecht en beschikt over toestemming van de in beeld gebrachte personen voor het gebruik van de foto ten behoeve van de fotowedstrijd.

Foto van de maand: december

IJspegels aan boerderij met melkrek
Ingezonden door: Emmy Croeze

Pegels aan rieten dak boerderij en melkrek

Foto van de maand: oktober

Ochtendnevel over de Reest bij IJhorst
Ingezonden door: Chantal Wachtmeester

Ochtendnevel over De Reest nabij IJhorst