Toezichthouder bouw/sloop/monumenten en RO

Home > Bestuur > Vacatures > Toezichthouder bouw/sloop/monumenten en RO

Toezichthouder bouw/sloop/monumenten en RO

Dit item is verlopen op 22-11-2017.

De gemeente Staphorst biedt je een baan in één van de duurzaamste gemeenten van Nederland. Een gemeente waarin gewerkt wordt in het nu, maar we zeker ook gericht zijn op de toekomst. Met ruim 16.500 inwoners, waarvan een derde jonger dan 20 jaar, is het een jonge en dynamische gemeente. Daarnaast kenmerkt Staphorst zich door bedrijvigheid, een compleet voorzieningenniveau en natuur.

De gemeentelijke organisatie staat voor verantwoordelijkheid, daadkracht, vertrouwen en participatie. We bewegen flexibel mee en maken gebruik van de kracht van de samenleving: de gemeentelijke organisatie ontwikkelt zich van een regisserende, bepalende overheid naar een loslatende, voorwaardenscheppende, burgergerichte overheid. De werksfeer kenmerkt zich door collegialiteit, respect en collectiviteit.
 


Ben jij degene die ons team komt versterken als

Toezichthouder bouw/sloop/monumenten en RO

voor 36 uur per weekFunctie:

In deze functie ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor het controleren van de uitvoering van de bouw. Je houdt toezicht op de naleving van de omgevingsvergunning, controleert de toegepaste materialen, voert overleg bij afwijken en legt de werkzaamheden stil in geval van strijdigheid met de wet- en regelgeving.

Wat moet je kunnen:

Je hebt een HBO werk- en denkniveau. Je bent enthousiast en gedreven en hebt enkele jaren ervaring binnen het vakgebied. Voor deze functie zijn een aantal competenties vastgesteld.

Generiek

  • Klant- en servicegerichtheid
  • Resultaatgericht
  • Schriftelijk en mondeling communiceren

Functiegericht

  • Conflicthantering
  • Luisteren
  • Organiseren van eigen werk
  • Vakkundigheid
  • Werken in teamverband

Wij bieden:

De functie is gewaardeerd op functieschaal 8. Afhankelijk van je opleiding en ervaring is je salaris minimaal € 2.010 (aanloopschaal 7) en maximaal € 3.326 (functieschaal 8) bruto per maand (salarispeil 1 augustus 2017).

Het betreft een aanstelling in tijdelijke dienst voor de periode van 1 jaar, met vooruitzicht op een vaste aanstelling.

Meer informatie:

Voor meer informatie over de vacature en werkzaamheden kun je contact opnemen met Sander Bulthuis, teamcoördinator, telefoonnummer (0522) 46 75 23.

Sollicitatie:

Je schriftelijke sollicitatie kun je tot 21 november 2017 sturen naar burgemeester en wethouders van Staphorst, Postbus 2 7950 AA Staphorst, met vermelding van vacature toezichthouder in de linkerbovenhoek van de enveloppe. Je kunt de sollicitatiebrief ook per mail verzenden aan: peno@staphorst.nl.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!

 

Koppelbox

Contact

T. (0522) 46 74 00 of bel: 140522
E. gemeente@staphorst.nl

Postbus 2
7950 AA Staphorst

Binnenweg 26
7951 DE Staphorst

Openingstijden