Medewerker financiële administratie (36 uur per week)

Home > Bestuur > Vacatures - Werken bij gemeente Staphorst > Medewerker financiële administratie (36 uur per week)

Medewerker financiële administratie (36 uur per week)

RSS

Financials opgelet! Wij zoeken een medewerker financiële administratie.

Je berekent, voert in, stemt af en controleert: dat klinkt mooi, maar...

Hoe ziet een gewone werkdag er uit?

Je boekt de inkoopfacturen in en controleert deze. Je verzorgt de facturatie naar klanten en assisteert bij de jaarafsluitingen. Je bent de vraagbaak voor de budgetbeheerders en de financieel adviseurs als het gaat om het facturatie- en betaalproces. Uiteraard denk je ook actief mee over hoe wij onze administratieve processen actueel kunnen houden en waar nodig kunnen verbeteren: dat klinkt mooi! Met jouw verfrissende blik dagen we je uit om kennis met ons te maken.

Wat heb je nodig voor deze baan?

 • Een (bijna) afgeronde MBO-opleiding op financieel gebied of je volgt de BBL-opleiding.
 • Je hebt een enthousiaste, energieke en stevige persoonlijkheid en je bent resultaatgericht.
 • Je kunt werken met een automatiseringssysteem.
 • Je bent bereid opleidingen te volgen.
 • Je hebt een goed cijfermatig inzicht en affiniteit met financiën.
 • Je bezit goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk.

Wat bieden we jou in deze baan?

 • Een contract voor 36 uur per week. In eerste instantie voor een jaar, bij wederzijdse tevredenheid behoort een vast contract tot de mogelijkheden.
 • Onze werksfeer kenmerkt zich door collegialiteit, respect en saamhorigheid in een team van enthousiaste professionals. We zijn trots op ons werk!
 • Wij betalen je wat je waard bent: deze functie kent een maximum jaarsalaris van € 42.390,- (schaal 6, inclusief Individueel Keuze Budget). Jouw inschaling gebeurt aan de hand van je opleiding en ervaring die relevant is voor de functie.
 • De CAO Gemeenten kent naast een passende beloning ook vele extra’s zoals: een vrij te besteden Individueel Keuze Budget van ruim 17 %, een budget voor je persoonlijke gezondheid, een tegemoetkoming voor je zorgverzekering en betaald ouderschapsverlof.
 • Onze opleidingsmogelijkheden: jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling heeft jouw én onze aandacht.
 • Team vol ervaringsdeskundigen, waardoor jij van ons en wij van jou kunnen leren.
 • We stimuleren een goede balans werk/privé: we kennen flexibele werktijden, thuiswerken behoort tot de mogelijkheden. We werken plaats- en tijdonafhankelijk.

Hoe komen we in contact?

We houden in Staphorst niet van lange procedures. Mail je cv en een bondige motivatie waarom we juist met jou verder zouden moeten naar: vacatures@staphorst.nl. We ontvangen je sollicitatie graag zo spoedig mogelijk.

Heb je vragen over deze leuke en uitdagende functie neem gerust contact op met Marianne Brasjen, teamcoördinator Financiën en HRM, telefoonnummer (0522) 74 71 46.

Of ben jij niet onze nieuwe medewerker financiële administratie, maar ken je iemand die daar juist geknipt voor is? Geef deze tip door!

Waar staat Staphorst voor?

Gemeente Staphorst is uniek, met een eigen karakter. Bijna iedereen kent ons en heeft daar een beeld bij. Veelal gebaseerd op haar oorsprong, cultuurhistorie en erfgoed. Daar hechten wij waarde aan. Maar Staphorst is meer: het ondernemerschap, de bedrijvigheid, een compleet voorzieningenniveau en de verrassend mooie natuur zijn ook belangrijke kenmerken. Met ruim 17.000 inwoners, waarvan een derde jonger dan 20 jaar, zijn wij een jonge en dynamische gemeente.

Als gemeentelijke organisatie maken we gebruik van de kracht van die dynamische samenleving. We bewegen mee en zijn een gemeente die, veel meer dan voorschrijvend en controleren, samen met inwoners en ondernemers de voorwaarden wil scheppen. We werken in het hier en nu met onze blik gericht op de toekomst.

Op welke afdeling kom je te werken?

Als afdeling Bestuur- & Managementondersteuning is het onze taak om bestuur, management en medewerkers zo goed mogelijk te ondersteunen en adviseren in de uitvoering van hun taken. Met als doel een optimale en kwalitatief goede dienstverlening richting onze inwoners, ondernemers en verenigingen. We voeren uiteenlopende taken uit, ondergebracht in de teams: Publiek & Bestuur, Informatiemanagement, Proces & Control, Vastgoed, Onderwijshuisvesting & Facilitair en Financiën & HRM. In het laatstgenoemde team kom jij dan te werken.

Collagefoto's medewerkers team Financiën

Wysiwyg

delen op sociale media

Gemeente Staphorst

Openingstijden en contactgegevens

T. (0522) 46 74 00
E. gemeente@staphorst.nl

Het gemeentehuis is alleen op afspraak geopend:

Afspraak maken