Gelukkig Nieuwjaar

Home > Bestuur > Column burgemeester > Gelukkig Nieuwjaar

Gelukkig Nieuwjaar

RSS

Van harte wens ik u een goed 2019 toe. Velen van u bezochten de nieuwjaarsreceptie van de gemeente Staphorst en ook op andere plaatsen in onze gemeente wensten we elkaar heil en zegen toe voor het nieuwe jaar. En dit mag nog, volgens zeggen, de hele maand januari.

Ik heb goed geluisterd naar wat mensen wensen. En dat is mooi, want wat een mooie dingen wensen we elkaar toe: geluk, gezondheid, vrede en vreugde, een goed jaar, Gods zegen en nog veel meer mooie wensen.

Als je geconfronteerd wordt met onrecht, onvrede, ruzie, ziekte en narigheid dan kunnen woorden soms zo hol klinken, dat realiseer ik mij. Maar toch; blijf elkaar het goede wensen! En misschien juist extra bij die mensen in uw omgeving waarbij het wat minder gaat. Dit jaar een woord extra. Extra aandacht. Extra bezoek. Laat dat ons goede voornemen zijn.

2018 is het jaar dat we afsloten en dat deden we in Staphorst waardig. Ik ben dan ook blij dat ik geen burgemeester ben in Den Haag. Nee, in Staphorst verliep het over het algemeen goed. Een stel kapotte verkeersborden, een vernielde lantaarnpaal en enkele verstookte autobanden daargelaten. Ik ben positief en fier op onze gemeenschap voor de goed verlopen jaarwisseling, en daar wil ik u voor danken!

Contact

T. (0522) 46 74 00 of bel: 140522
E. gemeente@staphorst.nl

Postbus 2
7950 AA Staphorst

Openingstijden

Gemeentehuis:
Binnenweg 26
7951 DE Staphorst

Gemeentewerf:
Gemeenteweg 36
7951 CN Staphorst