ASDS

Welkom op de website van Adviesraad Sociaal Domein Staphorst

De Adviesraad Sociaal Domein Staphorst adviseert het college van burgemeester en wethouders gevraagd en ongevraagd over het sociaal domein. Het gaat daarbij om alle onderwerpen die binnen het Sociale Domein vallen. Dat zijn: De Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo), de Participatiewet en de Jeugdwet. Het sociaal domein gaat over dat wat de gemeente doet op het gebied van onder andere werk, (jeugd)zorg, inkomen en maatschappelijke ondersteuning. Voorbeelden daarvan zijn adviezen over het beleid over schulden, huishoudelijke hulp en pleegzorg.

Bij ieder advies kijken wij door de ogen van de inwoners van Staphorst en baseren ons op informatie en ervaringen van inwoners en op kennis van professionals. De adviesraad vormt een brug tussen u als inwoner en de gemeente als het gaat om zorg en sociale voorzieningen.

De adviesraad is betrokken, deskundig en onafhankelijk. Onze raad bestaat uit mensen die grote affiniteit hebben met het sociaal domein en betrokken zijn vanuit onze regio bij de verschillende doelgroepen en thema’s.

Wilt u met ons meedenken? Neem dan gerust contact met ons op! Wij horen graag van u.

Tienermeisje met telefoon 6 handen die elkaar beetpakken Jonge vrouw leunt over schouder oudere dame

Contact

Neem gerust contact met ons op. Hebt u behoefte om het gesprek met ons aan te gaan, dan horen wij graag van u.
U kunt ons dagelijks bellen, mailen of aanspreken.
Of vul het contactformulier in.

T. 06 - 25 06 19 29 (voorzitter)
T. 06 - 28 94 82 23 (secretaris)
E. adviesraadsociaaldomein
@staphorst.nl

Volg ons op:
Facebook Adviesraad Sociaal Domein Staphorst