Wat wilt u ons laten weten?

Home > Inwoners > Wat wilt u ons laten weten?

Wat wilt u ons laten weten?

De gemeente Staphorst werkt continu aan de verbetering van haar dienstverlening. En u kunt ons daarbij helpen!

Opmerking- en verbeterlijn

Icoon telefoniste Icoon melding doen

Heeft u een opmerking? Denkt u dat iets beter kan? Of wilt u ons een compliment geven? (want ook dat horen we graag…) Maak dan gebruik van het formulier:

opmerking of verbetering doorgeven

Openbare ruimte

Icoon woonomgeving Icoon melding doen

Komt u zwerfvuil tegen, heeft u een opmerking over groenonderhoud, zit er een gat in de weg of doet de straatverlichting het niet? Al dit soort zaken kunt u aan ons laten weten via een:

melding openbare ruimte

Voorwerp gevonden of verloren

Icoon gevonden of verloren voorwerpIcoom melding doen

Als u iets gevonden hebt of bent kwijtgeraakt, kunt u hiervan aangifte doen bij de gemeente. Alleen als u denkt dat het voorwerp gestolen is moet u aangifte doen bij de politie. Een:

gevonden of verloren voorwerp melden