Evenemententerrein De Tippe

Luchtfoto Evenemententerrein De Tippe

Stichting Evenemententerrein De Tippe is een organisatie die bestaat uit meerdere verenigingen en stichtingen. Doel is een uniek evenemententerrein van 4,5 hectare aan de Ebbinge Wubbenlaan in Staphorst te beheren en beschikbaar te stellen aan derden.
 

Mogelijkheden

In overleg is bijna alles mogelijk op dit multifunctionele terrein, dat eigendom is van de gemeente. De Tippe is klaar voor gebruik. Her en der zijn punten aangebracht voor stroom, water en riolering. Door middel van 30 lantarenpalen en 6 lichtmasten van circa 15 meter hoog, is het ook mogelijk om 's avonds van dit terrein gebruik te maken. De Tippe is goed te bereiken en er is voldoende parkeerruimte.
Hoewel De Tippe op talloze manieren is in te delen en dus met recht multifunctioneel is, zijn er toch een aantal vaste onderdelen. Zo is er een skeelerbaan van 360 meter lang, net als een grasbaancircuit van ruim 400 meter lengte en een trekkertrekbaan. Twee grasvelden van 200 bij 40 meter zorgen verder voor ongekende mogelijkheden. Wanneer het terrein niet verhuurd is, is De Tippe voor iedereen toegankelijk om te trimmen, te lopen of andere recreatie. Gemotoriseerd verkeer is zonder toestemming niet toegestaan.
 

Meer weten?

Wie meer informatie wil over De Tippe en de talloze mogelijkheden die het terrein biedt, kan bellen met bestuurslid dhr. R. Kruidhof, tel: (0522) 46 33 31 of mailen naar info@detippe.eu. Zie voor meer informatie de website van evenemententerrein De Tippe.